Om oss

MittNorr Skog & Fastighet AB är ett konsultföretag med heltäckande service för privatpersoner, bolag, kommuner och stiftelser som äger skogsmark. Vårt geografiska verksamhetsområde är huvudsakligen Jämtlands och Västernorrlands län. När det gäller i fastighetsförmedling och fastighetsfrågor är vi verksamma i hela Norrland. Vi har lång och bred erfarenhet av skogsförvaltning, ekonomisk rådgivning och fastighetsfrågor, vilket gör att du som kund får en skräddarsydd service så att du når dina mål som skogsägare.

MittNorr Skog & Fastighet AB ägs och drivs av Håkan och Erik som tidigare varit kollegor i ett annat företag. Vi har utifrån våra erfarenheter skapat ett tjänsteutbud med skogsförvaltning och fastighetsfrågor som vi tror kommer att uppskattas av skogsägare, då det till skillnad från övriga aktörer på marknaden helt bygger på ett skogsekonomiskt fokus ur markägarens perspektiv.

Håkan Bergstedt

Skogsförvaltare
Har arbetat med förvaltning av skogsfastigheter sedan 1995 och ser skogsägande som mycket mer än bara skogsbruk. Bosatt med familjen vid Indalsälven i Mörsil.

Kontakta Håkan

Erik Svensson

Skogsförvaltare
Arbetat med skogsförvaltning i Jämtland och Västernorrland sedan 2002. Ser oröjda ungskogar och igenväxta rågångar som en utmaning och inte som ett problem. Bosatt vid sjön Näkten sydöst om Östersund tillsammans med familjen.

Kontakta Erik